Uttag

Alla som använder kreditkort bör undvika att ta ut pengar från bankomater. Detta beror på at det är dyrt! Uttag från uttagsautomater är ett bland annat der kreditkortsföretag tjäna mest på sina kreditkort. Ofta gäller inte för den räntefria perioden på kreditkort om du tar ut pengar från en bankomat. Du kommer vanligtvis betala ränta de tar ut (inte alla kreditkort ). Dessutom måste du också betala en avgift ( upp till 2% ) vid uttag från en bankomat. Om du tar ut till exempel. 5000,- vil 100,- av avgiften omedelbart. Ränta på utloppet kommer i tillägg.

Leta efter de många åtal och vad de kostar. Idag är det inte bara ränta som skall betalas, men avgifter för sena betalningar, överskridit kreditgränsen, avgifter för borttappade kort och uttag bankomat utomlands.

Den räntefria perioden på kreditkort.

För att undvika att betala ränta och du måste betala hela beloppet som du är skyldig innan betalningsfristen. Om du gör detta kommer du att debiteras ränta från första köpet sedan den sista utbetalningen. Du måste också betala hela beloppet innan du får en ny räntefria perioden av nuvarande och framtida betalningar.

Betala ner mer än det lägsta varje månad på ditt kreditkort

När räkningen kommer med posten för varje köp du gjort på ditt kreditkort, kommer du att få chansen och betala hela beloppet, en del av det eller ett minimibelopp. Vi rekommenderar att du betalar hela beloppet, eftersom det kan snabbt bli mycket pengar på de höga räntorna. Om du har problem med och betala det lägsta belopp du bör tänka på och ta ut ett personligt lån på banken med lägre räntor.